• Publicerat 10 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

FOTBOLLDIREKT I SAMARBETE MED SVENSKA FANS
IFK Göteborg. Vad är det som har hänt? Utdömda som kanske inte någon gång tidigare men likväl så ser Blåvitt nu ut att vara på väg mot ett skrällår. SVENSKA FANS sidor för IFK tittar här på flera förklaringar efter 4- 2-segern mot Sirius.

Sådana problem IFK Göteborg hade med Sirius i fjol. Men i år är det som att det aldrig hänt. Den så tunga sportsliga utvecklingen under så många år känns på bara sex-sju veckor så avlägsen att det är lätt att undra.
4- 2 mot Sirius senast och nära serieledning.

IFK Göteborgs sektion på SVENSKA FANS reflekterar över den starka moralen och hur man löst svåra situationer och hela tiden visat vilka starka huvuden som finns.
Där på kommer man in på den låga medelåldern, så många unga namn som cirkulerar, liksom negativa inslag som många skador men som inte blir till problem.”Ännu en skada? Inga problem!”.

Vidare så skriver man upp Pakas betydelse.
Patrik Karlsson Lagemyr.
Ett bevis på att det kan få ta tid, mängder av omvägar mot ett genombrott. Tänk om unga spelare i större utsträckning fick se vad det på riktigt handlar om.

”Först denna säsong har PaKa riktigt fått kliva fram i laget, men då ser vi också allt det Alf såg. Visst, bländande teknik och briljanta framspelningar, men också en vägran att ge upp, ett samvetsgrant slit i pressarbetet och en och annan tackling på dubbelt så stora spelare”.

Och så förstås Benjamin Nygrens namn. En kille som är på väg mot uppmärksamhet som en viss Alexander Isak för några år sedan.

HÄR SJU TANKAR OM IFK GÖTEBORG FRÅN SVENSKA FANS !