• Publicerat 9 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

FOTBOLLDIREKT I SAMARBETE MED SVENSKA FANS
”Sex och Jävligt offside” har en ny publicering på SVENSKA FANS. Veckans lista har kommit och på nytt så skrivs Markus Rosenberg igen upp. Hans stora värde för MFF men hur det samtidigt konstateras att skåningarna knappast är ensamt om att vara starkt beroende av ett enskilt namn.

Denna gång handlar det om dels serieledningen och det var ju ett tag sedan för Malmö FF. Inte en enda gång i fjol hände det. Frågan är nu om dagsbilden kommer att råda för resten av året.
Där till så blir det oundvikligt än mer om Markus Rosenberg och beroendet av en spelare som sannolikt får anses som allsvenskans största personlighet. Svenska Fans redaktör ser det så här:

”Barcelona har sin Lionel Messi, Norrköping hade sin Andreas Johansson och vårt korpalag hade konditionsmiraklet Niklas. Inga jämförelser i övrigt, mer än denna: lag på alla möjliga och omöjliga nivåer har, eller har haft, en centralgestalt som laget möjligen kan anses vara lite för beroende av. Malmö FF är knappast ensamma om detta”. 

”Bör vi oroa oss? Jag vet inte det precis. Men vad jag är desto säkrare på är att om Markus Rosenberg varit 21 och så här bra, då hade han varit såld i sommar. Eller förresten, för flera säsonger sedan. Vilket han ju också blev 2005”.

Jämte detta så innehåller veckans lista annat som MFF och 2,0-snittet och ”Sköna maj”. Vidare så blir det mer av gräsdiskussionen och kostnader för nya hybridgräset och så avslutningsvis Johans Dahlins storparad.

LÄS – HELA LISTAN HÄR PÅ SVENSKA FANS !