• Publicerat 9 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Hammarby går i morgon för sin tredje raka trepoängare, när laget ställs mot Sirius på hemmaplan. Ett Uppsalalag som får tillbaka den rutinerade målvakten John Alvbåge till mötet. 

Hammarby står för motståndet när Sirius i morgon fredag beger sig till Tele2 Arena för match i allsvenskans åttonde omgång. Uppsalalaget kommer till matchen med ett par förändringar i 18-mannatruppen jämfört med matchen mot IFK Göteborg senast.

Bland annat kommer John Alvbåge med i sin första matchtrupp sedan seriestarten – en armskada har hållit veteranen borta från spel. Tillbaka efter ett par veckors skadefrånvaro är också Christer Gustafsson.

Vidare är Tim Björkström avstängd efter att ha dragit på sig sitt tredje gula kort för säsongen. Saknas på grund av skada gör fortsatt John Junior, Daniel Jarl, Robert Åhman Persson och Stefano Vecchia.

Sirius trupp mot Hammarby IF: 

Lukas Jonsson, Karl Larson, Kebba Ceesay, Niklas Busch Thor, Jonas Lindberg, Elias Andersson, Ian Sirelius, Sam Lundholm, Axel Björnström, Adam Ståhl, Jesper Arvidsson, Christer Gustafsson, Sherko Faiqi, Philip Haglund, Abdul Razak, Mohammed Saeid, John Alvbåge, Isak Bråholm