Foto: Bildbyrån

Koussounou Odilon blir Hammarbys största försäljning någonsin – nu rapporterar belgisk media om att den 18-åriga försvarstalangen gjorde läkarundersökning med Club Brugge i går. Övergångssumman uppges ligga på 2,8 miljoner euro, motsvarande 30 miljoner kronor.

Koussounou Odilon skrev på för Hammarby i januari – nu säljs den 18-åriga stortalangen till belgiska Club Brugge. Belgiska voetbalkrant.com skriver att Odilon gjorde läkarundersökning med Brugge i går, efter att ha flugit ner till Belgien på måndagskvällen.

Enligt sajten så är allt så gott som klart för affär och övergångssumman uppges bli 2,8 miljoner euro, dryga 30 miljoner svenska kronor. Det blir med andra ord Hammarbys största försäljning någonsin – Neto Borges till Genk i vintras landade på dryga 20 miljoner.