• Publicerat 5 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Franz Brorsson klev ut med en känning i U21-krossen mot Helsingborg i veckan. Det stod sig dyrt för mittbacken som likt Lasse Nielsen missar bortamötet med Falkenberg i dag. Hemmalaget får klara sig utan fyra spelare i allsvenskans sjunde omgång.

Såväl Franz Brorsson som Behrang Safari klev ut med känning i slutet av U21-mötet med Helsingborg i veckan (seger 7-1). För Brorsson visade det sig bli kostsamt, för han finns inte med i truppen mot Falkenberg.

Det gör heller inte mittbackskollegan Lasse Nielsen som fortsatt är skadad. Intressant i MFF-truppen är att Bonke Innocent reser med till Falkenberg. Nigerianen har bara varit med på bänken vid ett tillfälle i allsvenskan i år, detta borta mot Sundsvall i andra omgången.

I hemmalaget Falkenberg, som ligger sist i tabellen med sina fyra poäng, saknas fyra spelare: Edi Sylisufaj, Dominic Chatto, Mahmut Özen, och Mergin Laci.

Avspark 15.00 i dag.