• Publicerat 5 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

I nya avsnittet av Ekwall Möter träffar FD:s krönikör Norrköpingsstjärnan Jordan Larsson. I den långa intervjun berättar anfallaren om den rasism som han upplevt på fotbollsplanen och att han nu vill se ett rejält åtagande kring det hela.
– Jag hörde att Raheem Sterling var inne på att det borde bli poängavdrag för de lag som skriker de här sakerna och det tycker jag är helt rätt, säger 21-åringen. 

Patrick Ekwall har i tidigare avsnitt av FD:s serie ”Ekwall Möter” träffat Markus Rosenberg, Astrit Ajdarevic, Nikola Djurdjic, Charlie Colkett och Daniel Sundgren.

Nu har FD:s krönikör tagit sig till Norrköping för ett långt samtal med Jordan Larsson, som efter ett tungt fjolår i ”Peking” nu visat sig vara en av allsvenskans hetaste anfallare.

För Ekwall berättar Larsson om den rasism han upplevt på fotbollsplan och hur han nu vill se att det ageras kring det hela.

– Jag hörde att Raheem Sterling (stjärna i Manchester City och engelsk landslagsman) var inne på att det borde bli poängavdrag för de lag som skriker de här sakerna och det tycker jag är helt rätt, säger Larsson som är helt oförstående till hur rasismen fortfarande kan existera på planen.

– Jag tycker att det ska vara nolltolerans. Jag förstår inte hur vi kan ha rasism. Vi lever i 2019!

Se hela avsnittet med Jordan Larsson i videon nedan!