• Publicerat 2 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Robert Åhman Persson drabbades av en knäskada mot AIK. Nu, två veckor senare, berättar försvararen om känslorna som susade genom huvudet. 
– Jag trodde karriären var över, säger Sirius-spelaren till UNT.

Robert Åhman Persson fick sig en rejäl smäll mot knäet när Sirius gästade AIK på Friends Arena i mitten av april. Nu berättar försvararen om rädsla som uppstod bara timmar efter slutsignal.

– Efter matchen, där och då, så kände jag att … jag trodde karriären var över nu. Det var så svullet i så många dagar efteråt att jag inte kunde gå och de som tittade på det sa att det inte var bra. Då blev man så klart orolig, men nu har svullnaden lagt sig och det värsta är uteslutet. Jag har tagit MR och inte hittat något större utan bara lite smågrejer som håller mig borta ett litet tag. Allt beror på hur kroppen reagerar på träningen nu, det kan gå snabbt och det kan gå långsamt, säger Sirius-spelaren till Uppsala Nya Tidning.

På lördag ställs Sirius mot ett pånyttfött IFK Göteborg hemma på Studenternas, då återfinns inte Åhman Persson i truppen.

– Från att ha varit totalt mörker till att se ett ljus nu, då känns det bra. Sedan känner jag att det fortfarande är långt från match så det är jobbigt när man är med här på träningen, då vill man vara med, säger han.