• Publicerat 1 maj
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Barcelona står med ena benet i Champions League-finalen, detta efter att ha besegrat Liverpool med hela 3-0 under onsdagskvällen. Lionel Messi gjorde två av målen.

På valborgsmässoafton tog Ajax en meriterande 1-0-seger borta mot Tottenham i första Champions League-semifinalmötet och under onsdagskvällen var det Barcelona och Liverpools tur att sparras i den kittlande semin.

Efter 90 minuters spel på Camp Nou står det klart att Barcelona har ena benet i finalen, detta efter att de besegrat Liverpool med hela 3-0.

Luis Suarez inledde målskyttet mot sitt tidigare lag i 26:e minuten, framspelad av Jordi Alba. Därefter dröjde det tills det bara återstod en kvart av matchen. Då klev Lionel Messi fram och satte det viktiga 2-0-målet. Messi var dock inte klar där för bara sju minuten senare gjorde argentinaren även 3-0 på en fantastisk frispark i krysset. 3-0 blev också slutresultatet.

Rejäl uppförsbacke för Liverpool hemma på Anfield i returen om en vecka.