Helsingborg går mot ett svårt läge. Starten må ha imponerat men nu ser man ut att vara på väg in i problem. Tunga skador inför Djurgården på måndag. Alex Farnerud och Mohammed Abubakari.
– Vi gör allt vi kan för att det ska gå så fort som möjligt, säger HIF:s sjukgymnast Victor Dymne till Helsingborgs Dagblad.

Det blev en svår förlust senast mot Östersund. 0- 3 för HIF och nu börjar det se bekymmersamt ut, trots så stora och fina rubriker säsongsinledningen har dragit till sig.

Och nog är det lätt att förstå oron som nu finns med till att börja med lagkaptenen Andreas Granqvist som är borta på obestämd tid. Men efter Östersundsmatchen så är bilden bra mycket värre än innan senaste omgången.
Mohammed Abubakari bröt ju mot ÖSK liksom Alexander Farnerud .
Den förstnämnde har ett lår som är tilltygat.
– Vi får se hur det utvecklas i veckan. Men målet är klart att vi siktar på nästa match. Vi gör allt vad vi kan för att det ska gå så snabbt som möjligt, säger HIF:s sjukgymnast Victor Dymne till Helsingborgs Dagblad.

Nu går HIF nästa match mot Djurgården på måndag kommande vecka och även Farnerud kan tvingas hoppa av. Även han med lårproblem.

– Alex slog till bollen och fick ett hugg i låret. Vi ska undersöka mer för att få en lite bättre prognos, säger Victor Dymne till HD.