• Publicerat 29 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Varberg fortsätter att överraska. I går femte raka segern i superettan efter 2-1 borta mot Brage och hallänningarna har nu maximala 15 poäng efter fem omgångar. 

Bara ett nervkittlande och dramatiskt kvalspel mot Oskarshamn räddade Varberg kvar i superettan i fjol.

I år har dock hallänningarna inlett superettan på sensationellt sätt. I går kom femte raka segern efter att de vänt borta mot Brage och vunnit med 2-1. Varberg nu med maximala 15 poäng efter fem omgångar och har fem pinnar ner till andraplatsen – som innehas av just Brage.

I de övriga två söndagsmatcherna i superettan spelade Syrianska och Gais 0-0 i Södertälje medan Trelleborg vann med 2-0 mot Dalkurd. Just TFF och Dalkurd två lag som i fjol spelade i allsvenskan men som nu inlett tungt. Detta var Trelleborgs första seger i årets superetta och har nu sex poäng efter fem matcher, vilket kan jämföras med Dalkurds fyra pinnar.