• Publicerat 25 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Ahmed Yasin var tillbaka på Friends Arena under onsdagskvällen och buades ut av AIK-fansen. Häckenstjärnan, som fick åka hem med noll poäng, riktar kritik mot Björn Wesström hur han hanterade uppgifterna kring att någon läckt AIK:s startelva till Hammarby i vårderbyt 2018.
– När sportchefen Björn Wesström går ut och säger att problemet är löst då en spelare är borta, tyder det bara på en person, och det är jag. Och jag vet också att det gick rykten att det var jag, säger Yasin till Expressen.

Hammarbys tränare Stefan Billborn berättade i podcasten Bergman 90 minuter att han visste om AIK:s startelva i vårderbyt förra året och att någon läckt den infon till Bajen.

Ahmed Yasin pekades ut som den skyldige och kallades i gårdagens match mot AIK (förlust 0-1) för ”golare” av vissa svartgula fans, något han anklagar Björn Wesström för.

– När sportchefen Björn Wesström går ut och säger att problemet är löst då en spelare är borta, tyder det bara på en person, och det är jag. Och jag vet också att det gick rykten att det var jag. Men jag skickade ett mess till honom och sa att det inte var jag, säger Yasin till Expressen och fortsätter:

– Fansen fick höra det. Men jag kan säga så här att på vägen till Göteborg till Stockholm i dag (läs i går) får två eller tre spelare i vårt lag deras startelva så vi vet att de ska spela med fyrbackslinje. Det irriterar mig. Jag har ändå varit i klubben, vunnit SM-guld med klubben och spelat 15-16 matcher.

Björn Wesström är inte intresserad att gå in i ett ordkrig med Yasin.

– Jag vill inte gå i någon polemik i medierna med Ahmed Yasin om vad som varit. Det är väl det enda jag kan säga om det här, konstaterar han för Expressen.