• Publicerat 23 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

BETYGEN FÖR BLÅVITT PÅ SVENSKA FANS EFTER HELSINGBORG
IFK Göteborg tog en ny seger och kom snabbt tillbaka efter förlusten mot Djurgården. Detta mot ett HIF som slagit både Norrköping och Hammarby. Och det är en Blåvittseger som nu belönas med höga betyg från Svenska Fans.

Fyra stycken sexor delas ut i betyg efter IFK Göteborgs 3- 1 mot Helsingborg i går kväll. Lasse Vibe med dubbla mål och Benjamin Nygren som fortsätter vad som ser ut som en genombrottssaga.

IFK tappade aldrig greppet om matchen på Ullevi samtidigt som HIF som gjort så mycket bra så här långt aldrig var nära tidigare höjder.
Många fina betyg efteråt till flera IFK-namn.
På en skala från 1-7 så var det hela fyra spelare som nådde sexor när Svenska Fans IFK Göteborgssektion sagt sitt.

Betygskalan

7 – Landslagsklass
6 – Mycket bra
5 – Bra
4 – Godkänd
3 – Underkänd
2 – Dålig
1 – Usel

Här ett urval av betygen efter mötet med Helsingborg – alla betygen finns HÄR på SVENSKA FANS !

Giannis Anestis – 4
”Blev inte särskilt hotad i första halvlek men gjorde vad han skulle. Lite svag insats på 3-1 målet men fortfarande en godkänd insats”.

Sebastian Ohlsson – 6
”Seb har varit en otroligt viktig spelare för Blåvitt i år och det jobbet han tar både offensivt och defensivt idag är helt matchavgörande. En lite snöplig glidtackling som leder till 3-1 målet sänker inte hans betyg idag, strålande insats”!

Victor Wernersson (Ut 84) – 5
”Det var inga stora misstag från Victor idag men samtidigt inte så många utropstecken, samspelet men Yusuf kanske inte riktigt är där än men tror det kan fungera fint med lite tid. Annars var det en stabil insats där man ser att Wernersson blivit lite mer bekväm i vänsterbacksrollen jämfört med den han hade som wingback”.

Amin Affane (In 44) – 4

”Det är en otacksam uppgift att fylla Barnys skor efter en så pass stark första halvlek och även om Affane inte kommer till sin rätt så pass långt bak på plan så gör han ett acceptabelt jobb. Andra halvlek blir ganska avslagen och Amin har inga större problem att hålla koll på Helsingborg tillsammans med August”.