• Publicerat 22 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

I fjol var Varberg nära att åka ur superettan. Nu har hallänningarna inlett strålande. I dag fjärde raka segern när Brommapojkarna krossades med 3-0.

I höstas klarade sig Varberg kvar i superettan tack vare ett nervkittlande kval mot Oskarshamn. Nu är hallänningarna i stället i hysterisk form.

Efter att ha inlett superettan med tre raka segrar väntade nu Brommapojkarna på hemmaplan. Fjolårets allsvenska lag åkte på pumpen rejält. Varberg vann med hela 3-0 efter två mål av Astrit Seljmani och en fullträff av Daniel Krezic.

Samtliga mål gjordes i den andra halvleken.

Det andra Hallandslaget i superettan, Halmstad, svarade under kvällen för ett nytt misslyckande. Favorittippade HBK mäktade bara med 2-2 mot nykomlingen Syrianska där Södertäljeklubben hämtade upp 0-2 till 2-2. HBK har bara fyra poäng efter fyra matcher.