• Publicerat 22 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Kerim Mrbati och Alexander Milosevic spelade båda i Championship under måndagskvällen – och svenskduon svarade för varsitt mål, deras första fullträff sedan ankomsten till England i vintras.

Alexander Milosevic vann SM-guld i höstas med AIK och lämnade sedan för Nottingham Forest i Championship. I samma veva skrev även Kerim Mrabti på för en klubb i engelska andraligan då han skrev på som Bosman för Birmingham efter fyra säsonger i Djurgården.

Speciell afton för de två tidigare allsvenska stjärnorna under måndagskvällen. Båda gjorde nämligen mål för respektive klubb – och detta debutmålet för duon i England.

Milosevic satte 2-0 hemma mot Middlesbrough när han läckert på halvvolley tryckte in bollen i nät. Nottingham vann med 3-0 och ligger på tionde plats i tabellen.

Desto tyngre säsong har Birmingham haft och ligger på 17:e plats. Nu kom i alla fall en viktig 3-1-seger borta mot Rotherhamn United. Kerim Mrabti, som haft svårt att ta en ordinarie tröja i klubben, byttes in i andra halvlek och satte spiken i kistan med lagets 3-1-mål.