• Publicerat 22 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Djurgården spelar allsvensk fotboll på Tele2 Arena mot Norrköping samtidigt som klubbens hockeylag lirar SM-final borta mot Frölunda på torsdag. Djurgården meddelar nu att de kommer visa hockeymatchen på Tele2.

Precis som under söndagen krockar Djurgården fotboll och Djurgården hockey på torsdag. Hockeylaget spelar SM-final borta mot Frölunda medan fotbollslaget lirar hemma mot Norrköping.

Under söndagen kom beskedet att Dif-Norrköping sparkas igång 18.45 i stället för 19.00 – detta för att synka bättre med hockeymatchen som inleds 19.30 i Göteborg.

Nu meddelar Djurgården att hockeyn kommer livesändas på Tele2 Arena i samband med fotbollsmatchen.

”Delar av första perioden sänds på storbilden inne i arenarummet under halvtidspausen. I övrigt kommer hockeyn att sändas i foajéerna fram tills fotbollen är slut. Då ska vi dra upp den på storbilden inne i arenarummet”, skriver Djurgården på Twitter varpå vd:n Henrik Berggren förklarar ytterligare.

– På torsdag kommer vi kunna erbjuda Sveriges bästa underhållning på Tele2 Arena. Det är bara för Djurgårdare det är möjligt med final i hockey i Göteborg samtidigt som vi som serieledare spelar fotboll hemma i Stockholm, delikata problem kan man säga. Att vi nu kan visa hockeymatchen på Tele2 gör att det här kan bli alldeles fantastiskt. Min uppmaning till alla Djurgårdare är att gemensamt sluta upp på Tele2 Arena och stötta lagen i våra hjärtan. MOT17 och mot fortsatt serieledning, säger Berggren till klubbens hemsida.