• Publicerat 21 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Ställningen är 0-0 i den tidiga seriefinalen mellan BK Häcken och Djurgården. En spelare som fick infinna sig i en ny roll inför matchen var Kevin Walker. 
– Det är inte basket jag klivit in i, så jag hoppas jag kan göra ett bra jobb trots den nya positionen, säger han i pausintervjun med Cmore. 

Det har varit en fartfylld första halvleken mellan BK Häcken och Djurgården. De bästa chanserna har gått till bortalaget och framförallt Mohamed Buya Turay som lyckades pricka stolpen i inledningen av matchen. Det har också varit en del irritation under mötets gång och domaren Bojan Pandzic har redan fått dela ut fyra gula kort.

Kevin Walker gav i paus sin syn på matchen och sin något ovana position som vänsterback.

– Det är inte basket jag klivit in i så jag hoppas jag kan göra ett bra jobb trots den nya positionen. Jag tycker vi har stått upp helt okej, vi har en stolpträff dessutom. Sen möter vi ett väldigt bra lag som gör det svårt för oss, säger han till Cmore och fortsätter:

– Det är väl några inlägg och en fast situation som de skapar sina chanser på. Vi är kompakta och jobbar utifrån våran grunder på ett bra vis. I fotboll är det lätt att vara destruktiv så vi måste jobba med vårt bolltempo så att vi kan straffa Häcken på ett ännu bättre sätt till den andra halvleken.