Hammarby: Curci – Sandberg, Fenger, Fällman, Widgren – Andersen, Bojanic – Khalili, Djurdjic, Tankovic – Kjartansson.

AFC Eskilstuna: Söderberg, Kojic, Hodzic, Björkman, Bobko, Camara, Loeper, Bernal, Nnamani, Rashkaj, Nalic.

Liverapport följer nedan:

Där är matchen igång.

AFC Eskilstuna öppnar sig helt och Sandberg får fri gata längs kanten och när han tittar in i straffområdet ser han två helt fria lagkamrater i boxen. Han ska bara slå in bollen, men missar helt och den seglar över båda. Jätteläge för Hammarby efter bara tre spelade minuter.

Nu har matchen gått lite i stå efter en kvart spelad.

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL 1-0 Hammarby via Imad Khalili. Han får ett fritt läge utanför straffområdet och kan vrida in bollen vid det vänstra hörnet.

Efter 30 spelade minuter är det fortsatt mycket Hammarby bollinnehav.

Monstret Nnamani trycker sig ram i boxen och får till en bra nick som precis stryker utanför Curcis högra stolpe.

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL 2-0 Hammarby i den 32:e minuten. Jesper Andersen drar till från distans, skottet styrs sedan via Kjartansson in i mål. Drömöppning för Bajen.

Dennis Widgren ställer till det rejält när Adi Nalic snår åt sig bollen och skaffar sig ett fint skottläge, dock är siktet dåligt inställt och skottet går över.

Vi närmar oss halvtid på Tele2 Arena i en halvleken som gått i Hammarbys tecken.

PAUS

Gästerna har börjat den andra halvleken piggt. Camara har bland annat haft en stor möjlighet efter att han klivit upp i banan och dragit till med ett hårt skott som Curci i målet fått sträcka ut på.

12 minuter nu spelat i den andra halvleken.

Djurdjic får i den 60:e minuten en gyllene chans att trycka dit 3-0 men yttersidan sviker serben denna gången. Skottet tätt utanför. En rolig andra halvlek så här långt, mycket öppet.

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL i den 64:e minuten gör Hammarby 3-0 via Imad Khalili som gör sitt andra mål i matchen. Han sliter sig loss på kanten och är sedan kylig i sitt avslut när han sätter bollen mellan benen på Söderberg.

Khalili är framme igen, men avslutet denna gången svagt.

Klockan har nu tickat upp mot 70 spelade minuter.

Matchen går in i sitt slutskede och den känns helt stäng fastän AFC sticker upp titt som tät med strömöjligheter.

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL AFC trycker in ett tröst mål i den 82:e minuten via Bobko på hörna, kanske får vi lite nerv i matchen trots allt.

Oj AFC får ett fint frisparksläge, men vad händer. Två AFC spelare står och tjafsar om vem som ska slå frisparken och till slut efter en mycket märklig situation stegar Hodzic upp och skjuter i muren.

Nu återstår endast tilläggstiden på matchen som i det här fallet är tre minuter.

Där är matchen slut mellan Hammarby och AFC Eskilstuna, mötet slutar med en 3-1-seger för Bajen som därmed tar sin första trea för säsongen.