• Publicerat 18 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Stefan Ishizaki har inte kunnat hjälpa sitt Elfsborg i de inledande matcherna av säsongen. Mittfältaren som har haft besvär med en fotskada är nu åter med i matchtruppen mot Östersund. 
– Jag är friskförklarad och känner ingen smärta, men lite stelhet, säger han till Borås Tidning.

Elfsborg har inlett den allsvenska säsongen på ett helt okej vis. Laget har skrapat ihop fyra poäng på de inledande tre omgångarna. Härnäst väntar Östersund på bortaplan, då får laget förstärkning i form av Stefan Ishizaki som finns med i matchtruppen.

– Jag har gjort tre fulla fotbollspass och är uttagen i matchtruppen, sedan får vi så klart se om det blir någon speltid eller inte, säger Ishizaki till Borås Tidning och forsätter:

– Jag är friskförklarad och känner ingen smärta, men lite stelhet, säger han.

Spelare som missar mötet för Elfsborgs del är annars Per Frick, matchvinnare senast mot Sundsvall, Jon Jönsson och Jesper Manns.

Elfsborgs trupp mot Östersund: Kevin Stuhr-Ellegaard, Tim Rönning, Frederik Holst, Stian Rode Gregersen, Gustav Henriksson, Joakim Nilsson, Simon Strand, Rami Kaib, Simon Olsson, Samuel Holmén, Robert Gojani, Deniz Hümmet, Stefan Ishizaki, Jonathan Levi, Jesper Karlsson, Pawel Cibicki, Kevin Kabran, Simon Lundevall, Marokhy Ndione.