• Publicerat 17 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Östersunds tidigare ordförande Daniel Kindberg ska upp i rätten 24 april. Nu kan rättegången dock skjutas upp då ny bevisning ska ha lämnats in till tingsrätten i Härnösand. Detta uppger SVT under onsdagen.

Rättegången mot Daniel Kindberg är bara en vecka bort. Den tidigare ordföranden för Östersunds FK är misstänkt för grov ekonomisk brottslighet och ska upp i rätten 24 april.

Det är dock inte säkert att det datumet kommer att gälla. Enligt SVT kan rättegången skjutas upp, detta då ny bevisning ska ha lämnats in till tingsrätten i Härnösand. Det här uppger SVT under onsdagen.

Anledningen till att åklagare Niklas Jeppsson begärt mer tid beror på att han behöver förhöra personer som för närvarande befinner sig i Spanien.