• Publicerat 16 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Örgryte ny tvåa i superettan efter gårdagens 2-0-seger hemma mot Frej. Samtidigt går det tungt för fjolårets allsvenska lag Trelleborg. I går kom skåningarna undan med blotta förskräckelsen hemma mot Norrby och räddade 1-1 i 89:e minuten.

Trelleborgs återkomst till superettan har inte inletts på något bra sätt. Fjolårets allsvenska lag har bara två poäng på tre matcher.

I går kväll såg det ut att bli förlust hemma mot Norrby, men i 89:e minuten kvitterade Zoran Jovanovic och räddade kryss för skåningarna.

Desto roligare var det för Örgryte som hemmavann mot Frej. Två sena mål av Alexander Bernhardsson och Gustav Ludwigson gör att Göteborgslaget nu ligger tvåa i superettan – bara två pinnar efter Varberg som plockat maximala nio poäng.