Foto: Bildbyrån

Lasse Vibe vill spela i kväll mot Djurgården. Den danske stjärnan tror att hans kropp är redo nu sedan han legat efter träningsmässigt sedan han blev klar.
– Jag är redo att köra det som behövs. Sen är det upp till Poya Asbaghi hur han vill ha det, säger Lasse Vibe till GT.

En halvlek i U21 har det blivit sedan Vibe skrev på för Blåvitt. Det är allt. Frågan är nu om han släpps fram redan i kväll mot Djurgården på Tele2 arena?

– När bollen ligger still och jag ska skjuta är det som vanligt. Men när den studsar på träning eller match blir det lite svårare, då är inte tajmingen tillbaka än eftersom jag inte har spelat på ett tag, säger dansken till GT.

IFK Göteborgs tränare Poya Asbaghi:

– Det finns en stor chans att han spelar. Om han hade 10–15 minuter i sig förra veckan bedömer jag att han har ungefär det dubbla nu, säger Poya Asbaghi.

Lasse Vibe fortsätter sedan med att berätta om hur han har känt sig sedan landade i Göteborg igen.

– Det har varit enkelt och det var en av anledningarna till att jag kom tillbaka hit. Mycket har förändrats, det är ju ett annat lag och så. Men jag känner många gubbar i organisationen och kom in i det direkt, svarar Lasse Vibe.