• Publicerat 14 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Landskrona Bois vann sin premiär i division 1 södra med 1-0 hemma mot Trollhättan. Nu jagar klassikerklubben andra raka när Oddevold på bortaplan väntar klockan 16.00, en match som kan ses på Ettanplay via FD.
– Det blir deras hemmapremiär och all den extra energi det medför. Samtidigt har vi ju en massa positiv energi från vår premiär som vi kommer ta med oss, säger tränaren Billy Magnusson till klubbens hemsida.

Efter ett par tunga år i division 1 södra var Landskrona Bois tillbaka i superettan i fjol. Sejouren där blev dock bara ettårig. Klassikerklubben, som 2002-2005 spelade i allsvenskan, ramlade ur direkt och börjar nu om i söderettan igen.

I förra helgens premiär hemma mot Trollhättan blev det seger med 1-0 och nu jagar Bois andra raka då de under söndagseftermiddagen gästar Oddevold – som i sin premiär vann borta mot Torns IF med 1-0.

– Jag var och såg Oddevold i deras premiär mot Torn. Det är ett välorganiserat lag med en bra spelare, jobbar hårt för varandra. En tuff match för oss, precis som alla andra matcher i denna serien. Det blir deras hemmapremiär och all den extra energi det medför. Samtidigt har vi ju en massa positiv energi från vår premiär som vi kommer ta med oss, säger Landskronas huvudtränare Billy Magnusson till klubbens hemsida.

Se matchen på Ettanplay via FotbollDirekt klockan 16.00!

LÄS: VILL SKYNDA LÅNGSAMT MED LANDSKRONA – ”SKA GÖRA DET PÅ RÄTT SÄTT”