• Publicerat 14 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Henok Goitom har inlett på bänken i de två inledande allsvenska matcherna. När AIK drabbar samman med Sirius i eftermiddag uppges kaptenen på nytt bänkas. Detta skriver Expressen som i stället hävdar att Jack Lahne kastas in i elvan.

AIK har inlett allsvenskan med två raka 0-0-matcher, först hemma mot Östersund och sedan borta mot Norrköping. Kaptenen Henok Goitom har inlett på bänken i båda dessa drabbningar.

När nu AIK tar emot Sirius på Friends Arena under söndagseftermiddagen petas återigen Goitom, detta enligt Expressen. Tidigare har Chinedu Obasi och Tarik Elyounoussi bildat anfallspar, men nu uppger tidningen att Elyounoussi kliver ner på mittfältet och att lånet Jack Lahne går in från start. Saku Ylätupa därmed förpassad till bänken.

Sirius har två raka segrar i årets allsvenska (2-0 borta mot Kalmar, 3-2 hemma mot AFC Eskilstuna).