• Publicerat 13 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Christoffer Nyman var nyligen tillbaka efter skada, men i dag kom nästa smäll. I bortamötet med Kalmar tvingades han utgå skadad redan i den första halvleken.

I januari stod det klart att Christoffer Nyman var tillbaka i IFK Norrköping, moderklubben som han lämnade för 2.Bundesliga sommaren 2016.

Anfallaren missade dock hela försäsongen och cupspelet på grund av skada, men efter ett inhopp i allsvenska premiären mot Helsingborg startade Nyman mot AIK i måndags – och så även i dagens bortamatch mot Kalmar.

Dessvärre för Norrköping och Nyman tvingades han utgå skadad redan efter en halvtimme. In kom i stället Kalle Holmberg. Det ska röra sig om en ljumskskada för Nyman enligt Cmore.

Matchen i Kalmar slutade 2-2. Jordan Larsson gav Norrköping ledningen med 1-0 i den 51:a minuten innan Romario efter timmen spelad kvitterade från straffpunkten. Med tolv minuter kvar tryckte Simon Thern in 2-1 för ”Peking”, men bara två minuter senare satte Papa Diouf läckert 2-2 vilket alltså blev slutresultatet.