• Publicerat 13 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Två matcher i superettan spelades under lördagen. Stor besvikelse hos favoriten Halmstad då andra raka förlusten kom. Brage vann på hemmaplan med 2-0. Hos Mjällby hade utlånade MFF-spelaren Pavle Vagic en huvudroll hemma mot Västerås i 2-1-segern.

Halmstad tippas ta klivet upp till allsvenskan efter den här säsongen, men tung start i superettan. Under lördagen kom andra raka förlusten. Förra helgen blev det noll poäng mot Örgryte och nu visade sig Brage vara för svåra. Borlängelaget vann på hemmaplan med 2-0 och det innebär att HBK bara har tre poäng på tre matcher medan Brage står på sju pinnar – vilket de åtminstone tillfälligt leder ligan på.

I lördagens andra match i superettan vann nykomlingen Mjällby mot en annan nykomling, Västerås. Mjällbys segersiffror skrevs till 2-1 där 1-0-målet gjordes av MFF-lånet Pavle Vagic i den 23:e minuten.

Detta var Mjällbys första poäng i serien och står nu på tre pinnar, en färre än VSK:s fyra inspelade poäng.