• Publicerat 13 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Nytt avsnitt med FD:s ”Allsvenskan runt”. Den här gången har Patrick Ekwall träffat Hammarbys materialare Anders ”Biten” Bitén, som medger att han inte drar in några enorma summor på sitt slit.
– Jag tror du tjänar bättre som reporter, säger han och skrattar.

FotbollDirekt har tidigare publicerat två avsnitt i nya serien ”Allsvenskan runt”, ett program där Patrick Ekwall reser runt i Sverige och gör varsitt inslag med de 16 allsvenska klubbarna.

Sedan tidigare har han ätit surströmming med Falkenbergs nya ordförande Patrik Hannell och träffat Malmösupportern ”Handikapp Ultras”-Albin, som i sin rullstol följer MFF land och rike runt.

Den här gången besöker Patrick Ekwall Hammarby och dess smått legendariske materialförvaltare Anders ”Biten” Bitén.

Ekwall bland annat nyfiken på Biténs inkomst – och han medger själv att han inte drar in några monstersummor på sitt slitsamma yrke.

– Nej, det gör jag inte. Inte med tanke på antal timmar som jag lägger ner. Jag tror du tjänar bättre som reporter, säger han till Ekwall och skrattar.

En annan fråga som Ekwall ställer i programmet är vad Bitén tror att vanliga människor inte vet om hans jobb.

– De vet nog inte att det tar så lång tid och att man har så mycket att göra… De tänker väl att man mest sitter på bänken och dricker kaffe. Jag gillar i och för sig kaffe, men det ligger mer jobb bakom än man tror, säger han och fortsätter:

– Sedan har det hänt att spelarna tar med sig sin egen tvätt hit, konstaterar Bitén varpå Ekwall gapskrattar.

Se hela avsnittet i videon nedan!