• Publicerat 12 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Följetången kring landslagsförsvararen Mikael Lustigs vara eller icke var i AIK fortsätter. 
– Vad han behöver bestämma sig för först och främst är om han ska vara kvar i Celtic eller inte, säger Gnagets sportchef Björn Wesström i ”Studio AIK”.

Landslagsförsvararen Mikael Lustigs tid i Celtic kan vara på väg mot sitt slut – kontrakt löper ut i sommar och ett besked om framtiden har inte tillkännagetts. Klart är i alla fall att om högerbacken skulle vilja flytta hem till Sverige är AIK intresserat, något FotbollDirekt var först med att avslöja.

Nu väljer dessutom AIK:s sportchef Björn Wesström att ta bladet från munnen och kommentera vad statusen egentligen är på en eventuell övergång.

– Jag har ju erkänt att jag har pratat med Mikael Lustig. Vi är inte så nära just nu. Är det nära så diskuterar man ju detaljer och planer och man pratar med tränaren och där är vi inte än. Vad han behöver bestämma sig för först och främst är om han ska vara kvar i Celtic eller inte och det förstår jag att de har ett jobb att göra, Celtic och han. När de sedan bestämt sig för den framtiden – då ska vi värdera hur vårt intresse ser ut. I den fasen är vi, men vi har kontakt, säger Wesström i programmet.