Foto: Lennart Sandahl

STOCKHOLM. Djurgården kan stå inför ett mycket tungt tapp inför Blåvitt på måndag.  Knappt har Erik Berg gjort comeback förrän Dif kan stå inför nya skadeproblem i försvaret. Oro över Aslak Fonn Witry. Den norska succévärvningen gjorde sig illa på dagens träning och fick lämna den samma med lindad vad.

FD:s utsände finns på plats.

Djurgården möter IFK Göteborg hemma på Tele2 Arena på måndag.
Ett givet namn för Dif:s tränarduo Kim Bergstrand/Thomas Lagerlöf att plita ner i startelvan är Aslak Fonn Witry. Den norska högerbacken som kom från Tippeligaklubben Ranheim i vintras har imponerat stort, och senast mot Örebro gjorde han två mål i Djurgårdens 3-0-seger.

Men kan han spela mot Blåvitt på måndag?
FD är på plats på Kaknäs där Djurgården tränar. Witry gjorde illa vaden och blev liggandes under träningen, fick behandling och vaden lindades. Han haltade sedan av träningen och återvände inte. Det befaras en bristning.

LÄS: WITRY TIDIGARE I VECKAN NÄR HAN FÅR FRÅGAN – ”JAG BRYR MIG INTE”

I nuläget oklart hur pass allvarlig skadan är. Vi återkommer med kommentarer kring bland andra Witry.