Foto: Bildbyrån

Fouad Bachirou hade många rykten kring sig i vintras. Enligt flera medier i England så var han aktuell för Graham Potters Swansea. Nu pratar Bachirou om kontakterna med Swansea:
– Jag vet att det fanns intresse, att de hörde sig för och kollade hur min situation såg ut i Malmö, säger han till Östersundsposten.

Fouad Bachirou förlängde sitt kontrakt med Malmö FF i vintras. Det föregicks av en hel del rykten och uppgifter om utlandsflytt. Bland annat ska MLS-klubbar ha visat intresse för mittfältaren.

Men även Swansea City, med Bachirous förra tränare i Östersund, Graham Potter. Nu kommenterar Bachirou uppgifterna om Swansea.

– Jag vet att det fanns intresse, att de hörde sig för och kollade hur min situation såg ut i Malmö. Men jag är i Malmö och har kontrakt här och respekterar det, säger han till Östersundsposten.

– Jag själv har haft kontakt med dem eftersom att de är goda vänner till mig. Det är människor som jag verkligen uppskattar.

Det blev inget mer än så, men Bachirou säger att han då och då pratar med Graham Potter.

– Inte så frekvent som varje vecka, men vi sms:ar varandra ibland. Jag har mer kontakt med Billy (Reid) och Björn (Hamberg). Billy känner jag sen många år tillbaka och vi pratar ganska ofta.