• Publicerat 12 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

I mötet med Örebro var olyckan framme för AFC Eskilstuna. Hemmalaget tvingades redan under den första kvarten avverka två byten på grund av skada. De båda försvararna Jesper Björkman och José Leon var de drabbade.   

AFC Eskilstunas tränare Nemanja Miljanovic tvingades tänka om tidigt i hemmamötet mot Örebro. Två skador direkt under den första kvarten på de båda försvararna Jesper Björkman och José Leon gjorde att laget behövde omgruppera i trebackslinjen. In kom Mehmed Dresevic och Artem Rachmanov.

I den andra halvleken var ett hattrick fullbordat i antalet skador. Denni Avdic som varit het den sista tiden tvingades även han utgå på grund av skadad.

Samtalsämnet inför matchen var likväl också det skador, Felix Michel tvingades nämligen stå över och i stället startade Wilhelm Loeper i backlinjen.