• Publicerat 7 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Moestafa El Kabir fanns inte med i Magnus Pehrssons trupp i Kalmars premiär hemma mot Sirius förra helgen, men när KFF nu ställs mot Hammarby på bortaplan är El Kabir med.

Han är Kalmars mest meriterade nyförvärv inför den här säsongen. Moestafa El Kabir har sedan tidigare gjort sig ett stort namn i allsvenskan och kom nyligen på lån till KFF – ett lån som gäller fram till sommaren.

I allsvenska premiären hemma mot Sirius förra helgen (förlust 0-2) fanns El Kabir inte med i truppen, detta då han troligen inte ansågs redo för spel. När KFF drabbar samman borta mot Hammarby under söndagskvällen kan det dock bli debut i den röda tröjan för anfallaren.

El Kabir finns nämligen med i tränaren Magnus Pehrssons 20-mannatrupp. Två namn kommer dock att strykas på matchdagen.

Kalmars trupp mot Bajen
Fidan Aliti, Chima Akas, Viktor Agardius, Papa Diouf, Mahmoud Eid, Moestafa El Kabir, Rasmus Elm, Viktor Elm, Nils Fröling, Herman Hallberg, Lucas Hägg-Johansson, Piotr Johansson, Henrik Löfkvist, Maxwell, Isak Magnusson, Emin Nouri, Chidiebere Nwakali, Romario Sipiao, Hampus Strömgren, Måns Söderqvist