• Publicerat 7 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Kolbeinn Sigthorsson ryktades till Djurgården, men skrev dagarna senare på för AIK. I en intervju med TV4 får islänningen frågan om Dif, men han säger ifrån direkt.
– Jag kommer inte att prata om andra lag. Jag hade ganska mycket intresse från hela Skandinavien, men valde AIK, berättar 29-åringen.

Det var för en vecka sedan som AIK presenterade Kolbeinn Sigthorsson som sitt nyförvärv. Islänningen, som sänkte England i EM 2016 och som gjorde 31 mål på 80 matcher i Ajax, bröt nyligen med Nantes där han likt Alexander Kacaniklic blev utfrusen.

Medan Kacaniklic i vintras skrev på för Hammarby kunde Sigthorsson hamnat i Djurgården. Det var isländsk media som kom med uppgifterna, men kort senare uppgavs det i stället att det var AIK som var närmast den 29-åriga stjärnan – vilket också visade sig vara fallet. Hur nära det var med Djurgården? Nej, det vill inte Sigthorsson kommentera.

– Jag kommer inte att prata om andra lag. Jag valde AIK. Jag hade ganska mycket intresse från hela Skandinavien, men valde AIK. Jag tycker att det fanns många saker i klubben som intresserade mig. Det var därför jag kom hit, säger han till TV4.