• Publicerat 6 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

GIF Sundsvall skickar en syrlig passning till Malmö FF inför deras möte i helgen. Klubben väljer att likna mesta mästarna med familjen Lannister – som sprider skräck i den populära tv-serien Game of Thrones.

Game of Thrones går in i ett slutskede – om två veckor inledes den sista säsongen av den hyllade tv-serien. Folk kan knappt bärga sig kring vad som komma skall, spänningen är total.

Nu väljer GIF Sundsvall att ta del av hajpen och samtidigt elda på lite extra. Medelpadingarna liknar nämligen helgens motståndare Malmö FF med familjen Lannister som är känd för sin kallsinniga hänsynslöshet.

”GIF Sundsvall mot Malmö FF – norr mot söder. Som taget ur ett avsnitt i Game of Thrones där Malmö kan liknas vid den onda Lannister-familjen i söder med en stor armé och en ännu större mängd pengar. Norrut finner vi Giffarna som det ädla Stark-släktet med kungen i norr, Linus Hallenius, i spetsen”, skriver klubben på egna hemsidan.

Sundsvall väljer alltså i sin tur att likna sig själva med underdogen familjen Stark.

”Visst, historiskt har Giffarna blivit mobbade några gånger och åkt på ett par halshuggningar, men de senaste åren har taktiska förändringar och en del starka värvningar från fjärran länder jämnat ut oddsen.”

Återstår att se vem som går vinnande ur den här duellen, blir det familjen Lannister eller familjen Stark. Vad tror ni?