Foto: Bildbyrån

AIK gjorde klart med supertalangen Jack Lahne precis innan deadline day passerat. Och det var inte över där. Enligt Sportbladet hann även Örebro SK lägga vantarna på Malmö FF-stjärnan Carlos Strandberg. 

Nattens transferdeadline blev betydligt mer dramatisk än vanligt i allsvenska mått mätt.

Inte nog med att AIK högst oväntat säkrade ett lån av 17-årige supertalangen Jack Lahne – då BP:s deal med franska Amiens spruckit på grund av pappersstrul – så kom ännu en sillybomb ut i medierna.

Enligt Sportbladet har Örebro säkrat upp ett lån av MFF-anfallaren Carlos Strandberg. 22-åringen har haft tufft att övertyga Uwe Rösler och med Jo Inge Berget tillbaka i klubben, Guillermo Molins återställd från skada och ständigt levererande Markus Rosenberg och Marcus Antonsson på det, så väljer MFF att låna ut Strandberg.

Affären väntas bli officiell under fredagen.

SILLY-BOMB 1: AIK bekräftar i natt – lånar jättetalangen Jack Lahne