• Publicerat 5 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

SOLNA. Vasalund är tillbaka i division 1 Norra. Med AIK-ikonen Nebojsa Novakovic, 54, som tränare, ett samarbetsavtal med svenska mästarna och ett intressant ”Afrika-spår” så tror många att laget kan överraska i år. FD:s Casper Nordqvist tog tempen på ”Nesh” inför premiären mot Karlstad BK. Kan Vasalund utmana i favoriterna och känner han någon bitterhet över att inte vara med när AIK äntligen tog guld igen?
– Ja, självklart – vi är alla egoistiska. Tvåa, tvåa, trea, tvåa. Det var många medaljplatser men aldrig guld. Det är säkert att man är lite bitter över att inte vara med, men samtidigt en stor glädje när jag såg att vi klarade Kalmarmatchen, säger han. 

Se videon nedan:

Så spelas premiären i division 1 Norra.

Lördag 6 april: Rynninge-Akropolis, Karlstad BK-Vasalund, Karlslund-Sylvia

Söndag 7 april: Carlstad United-Forward, FC Linköping-Boden, Sandviken-Sollentuna, Nyköping-Gefle, Team TG-Umeå FC