• Publicerat 5 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

SOLNA. I helgen startar division 1-fotbollen. Ett välkänt namn på Eskilsminnes tränarbänk är den förre Helsingborgsmittfältaren Mattias Lindström. FD:s Lennart Sandahl frågade honom om lagets chanser i år, vilken talang som sticker ut mest i laget just nu och vilket lag vinner serien? Vi pratade även om hur han ser på Helsingborgs chanser i allsvenskan, om han drömmer om att en dag få träna klubben och hur samarbetet med ”resursen” Erik Edman fungerar.
– Vi blir vansinniga på varandra ibland, säger han till FotbollDirekt.se.

Se intervjun här nedan!

Division 1 Södras premiäromgång

Lördag 6 april: Torn – Oddevold, Eskilsminne – Åtvidaberg, Utsikten – Tvååker

Söndag 7 april: Assyriska Turabdin – Skövde AIK, Värnamo – Oskarshamn, Ljungskile – Lindome, Landskrona – Trollhättan, Kristianstad – Lunds BK