• Publicerat 4 april
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

SOLNA. SM-guld med IFK Göteborg som tränare 2007. Den här säsongen återfinns Stefan Rehn i Göteborgslaget Utsikten. På division 1:s upptaktsträff pratade FD:s Casper Nordqvist med Rehn om lagets chanser i år, vem som är den största talangen, vilka är seriefavoriter, Blåvitts kräftgång och om han strävar efter att bli allsvensk tränare igen?

I Utsiktens BK återfinns ett mycket välkänt namn på tränarbänken.

Sedan i maj 2018 är den förre Djurgården- och IFK Göteborgsstjärnan Stefan Rehn tränare för Göteborgsklubben. Rehn, som tog SM-guld med Blåvitt som tränare 2007, träffade FD:s Casper Nordqvist på division 1-klubbarnas upptaktsträff och pratade om förväntningarna på 2019 års säsong.

Är Utsikten ett lag för superettan, vilken ung talang ska fansen hålla koll på. Är Ljungskile den solklara seriefavoriten eller är spelbolagen snett på det? Hur ser han på IFK Göteborgs kräftgång och vill han tillbaka till allsvenskan som tränare?

Se intervjun här nedan! 

Division 1 Södras premiäromgång

Lördag 6 april: Torn – Oddevold, Eskilsminne – Åtvidaberg, Utsikten – Tvååker

Söndag 7 april: Assyriska Turabdin – Skövde AIK, Värnamo – Oskarshamn, Ljungskile – Lindome, Landskrona – Trollhättan, Kristianstad – Lunds BK