• Publicerat 31 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Dalkurd ger Julius Brekkan chansen efter ett fint provspel. Talangen har kritat på ett treårsavtal med klubben.
– Det känns väldigt skönt att det har blivit klart och det har varit min dröm ända sedan jag kom hit, säger 18-åringen till föreningens hemsida. 

Dalkurd FF meddelar på sin officiella hemsida att den lovande mittfältaren Julius Brekkan har signerat ett treårskontrakt med föreningen.

– Det känns väldigt skönt att det har blivit klart och det har varit min dröm ända sedan jag kom hit, säger Brekkan till hemsidan och fortsätter:

– Jag tycker att jag har växt in i A-laget mer och mer. Första veckan var det lite speciellt men så är det när det är nytt. Men man växer in i det och nu på slutet har det känts bättre och bättre.

Sportchefen Adil Kizil kommenterar värvningen:

– Julius har varit med oss under hela försäsongen och visat att han har tagit steg i sin utveckling och visat att han vill vara med här. Det är en talangfull kille som vi tror kan utvecklas i vår miljö. Det är klart att det är ett stort steg från juniorfotboll till superettan, men han har visat att han är beredd att ta det steget och han har jobbat hårt för att få den här chansen och förtjänar den, säger sportchefen till klubbens hemsida.