• Publicerat 30 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Kalmar drabbar samman med Sirius under söndagen i allsvenska premiären. Då saknas Moestafa El Kabir.

I fjol våras spelas Moestafa El Kabir i Häcken och han avgjorde premiären hemma mot Kalmar med matchens enda mål.

Nu är El Kabir tillbaka i allsvenskan – i just KFF. Något mål i premiären kommer han dock inte kunna göra.

Anfallsstjärnan finns nämligen inte med i den trupp som tränaren Magnus Pehrsson tagit ut till söndagens hemmamatch mot Sirius. Vad anledningen beror på är oklart. I övrigt saknas Gbenga Arokoyo och Filip Sachpekidis på grund av skador.

Kalmars premiärtrupp: Fidan Aliti, Chima Akas, Papa Diouf, Viktor Elm, Rasmus Elm, Mahmoud Eid. Adrian Edqvist, Nils Fröling, Herman Hallberg, Lucas Hägg-Johansson. Piotr Johansson, Henrik Löfkvist, Isak Magnusson. Maxwell, Emin Nouri, Romario, Hampus Strömgren samt Måns Söderqvist.