• Publicerat 30 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Västerås tog en skrällseger i dagens superettapremiär. Nykomlingen vann med 2-1 borta mot fjolårets allsvenska lag Brommapojkarna. Den tidigare Hammarbyspelaren Stefan Batan gjorde ett av målen för VSK.

Medan allsvenskan kickar igång först i morgon inleddes superettan i dag – och knall direkt på Grimsta då fjolårets allsvenska lag Brommapojkarna åkte på pumpen mot Västerås med 2-1 – ett VSK som förra säsongen spelade i division 1.

Den tidigare Hammarbyspelaren Stefan Batan gav Västerås ledningen i den första halvleken innan hemmalagets Fritjof Björkén kvitterade kort före paus.

I slutet av matchen kom segermålet för VSK då Simon Johansson rullade in målet som betydde tre poäng i premiären. Gästernas tillresta klack firade vilt och några ramlade in på planen när ett staket på läktaren gick sönder.