Foto: Bildbyrån

Besard Sabovic lämnar Djurgården – nu meddelas att mittfältstalangen är klar för Dalkurd i superettan. 

Besard Sabovic fick debutera allsvenskt för Djurgården 2017, men det har varit tuff konkurrens på mittfältet för talangen, som dessutom åkte på en korsbandsskada när han spelade U17-EM sommaren 2017.

Nu går han på lån för att få speltid. Djurgården meddelar på sin hemsida att Sabovic lånas ut till Dalkurd 2019. Det handlar om ett låneavtal där han kommer finnas tillgänglig för spel även med Djurgården.

– Besard kommer att spela för Dalkurd men vi har dubbla papper så att vi har möjlighet att ta tillbaka honom om vi behöver det. Han behöver få speltid och vi har en tuff konkurrenssituation just nu så då blir det här ett bra upplägg. Vi tänker långsiktigt där Besard en viktig spelare för oss och vi vill se honom fortsätta utvecklas i Djurgården, säger Bosse Andersson till hemsidan.