• Publicerat 28 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Fidan Aliti är en av flera spännande Magnus Pehrsson-värvningar till Kalmar i vinter. Nu har mittbacken från Kosovo tagits ut i omgångens landslagselva av France Football.

Moestafa El Kabir, Piotr Johansson, Rafael York, Maxwell och Fidan Aliti, ja det är värvningar till Kalmar FF i vinter där tidigare MFF-guldtränaren Magnus Pehrsson nu tagit över rodret efter att Henrik Rydström lämnat.

Fidan Aliti uppmärksammas nu internationellt efter veckans EM-kval. Mittbacken från Kosovo har nämligen tagits ut i omgångens landslagselva av France Football – och det är inga dåliga namn han syns med!

Omgångens elva enligt France Football: Darren Keet (Sydafrika) – Danilo (Brasilien), Varane (Frankrike), Aliti (Kosovo), Schulz (Tyskland) – Dzudzsak (Ungern), Barkley (England), Spinazzola (Italien) – Mbappé (Frankrike), Zahavi (Israel), Gnabry (Tyskland)