Djurgården fanns med om Vidar Örn som valde att gå för Bajen. Nu kan Dif ändå vara på väg mot något isländskt – och än mer meriterade Kolbeinn Sigthorsson. Nya uppgifter till FotbollDirekt pekar nu på att han är på plats i Stockholm.

Djurgården ser ut att vara på väg att göra saker i fönstrets absoluta slutskede. Bara några dagar före slutet så kan man nu vara på väg att kontra med ett ännu större namn än Vidar Örn Kjartansson som man ju fanns med om.

Och då kan Djurgården alltså komma att ta isländske, tungt meriterade, Kolbeinn Sigthorsson.
Uppgifterna kom för första gången i går kväll och byggs nu på ytterligare när FotbollDirekt genom flera olika källor kan berätta om att islänningen under gårdagen hade anlänt till Stockholm.
Sigthorsson besökte bland annat, enligt FD:s uppgifter, Tele2 arena.

Den isländske anfallaren går just nu utan jobb sedan det rök med franska Nantes.
Uppgifterna om den här killen och Djurgården bekräftas även i isländska media. Dock ska ingenting vara klart ännu. Inga papper påskrivna.

LÄS: DIF-STJÄRNAN – ”VEM SKA FLYTTA PÅ MIG?”

Djurgårdens sportchef Bosse Andersson vill inte kommentera dagens uppgifter men sade så här sent i går kväll till FotbollDirekt.se

– Jag har inget att säga. Det är nyheter för mig, säger sportchef Bosse Andersson till FotbollDirekt.se.

Vill ni ha hjälp med att känna igen namnet Kolbeinn Sigthorsson så är det ju bland annat mannen som sänkte England i EM-slutspelet 2016. Vidare har han varit i klubbar som AZ Alkmaar, Ajax och Galatasaray.
48 a-landskamper och på dessa gjort 23 mål.

Med andra ord ett minst lika erfaret namn som nyallsvenskt aktuella Vidar Örn Kjartansson.