• Publicerat 26 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Robin Quaison såg ut att bli matchhjälte för Sverige när han både kvitterade och sköt 3-2 borta mot Norge, men i 97:e minuten kvitterade hemmalaget i Oslo till 3-3 och Quaison förbannad.
– Vi är överlägsna, jag tycker att vi är bättre än dem hela matchen, säger Quaison till TV4. 

Det var en fullständigt galen tillställning i Oslo som utspelade sig under tisdagskvällen. Norge ledde både med 1-0 och 2-0, men Sverige visade moral och reducerade först på en straffretur från Viktor Claesson. Samme Claesson spelade sedan fram Robin Quaison som i 86:e minuten sköt 2-2 via norsk back.

Väl i 91:a minuten prickade Quaison in 3-2 med låret efter nytt förarbete från Claesson och det såg då ut att bli tre poäng. Men då, i matchens sista spark i 97:e minuten, nickade Ola Kamara in 3-3 för Norge – vilket matchen också slutade. Quaison, som såg ut att bli matchvinnare, förbannad.

– För mig personligen är vi överlägsna, vi är bättre än dem hela matchen. Visst de har 2-0, men jag tycker inte att matchbilden speglar resultatet. Det här känns mer som en förlust än en poäng. Som jag sa, vi är överlägsna, vi är mycket bättre än dem. Surt, utbrister Quaison för TV4 som inte har någon större lust att prata om sina mål.

– Båda målen är fina passningar från Viktor, men det känns lite dåligt att prata om mina mål när det blir 3-3 på det sättet. Som jag sa, det känns mer som en förlust än en poäng.