Emil Forsberg lämnade landslaget efter segern mot Rumänien. Enligt uppgifter på grund av missnöje med att ha blivit utbytt – enligt landslaget på grund av en känning i ljumsken. Men nu uppges Forsberg vara redo för spel med RB Leipzig redan i helgen.

Emil Forsberg byttes ut i andra halvlek mot Rumänien i lördags. Forsberg såg klart missnöjd ut när han klev av planen, och vägrade sedan prata med media i mixade zonen efter matchen.

Kort därefter uppgav Sportbladet att han lämnat landslagstruppen. Anledningen skulle ha varit missnöje med att ha blivit utbytt. Landslagsledningen och Janne Andersson dementerade – Forsberg lämnade rent tekniskt inte truppen i lördags.

Men i går gjorde han det. Det blir inget spel mot Norge i morgon för Forsberg, utan istället åker han tillbaka till Leipzig.

Nu kommer dock uppgifter som pekar mot att det inte är så illa ställt medForsbergs ljumske. Enligt tyska Bild så är han redo för spel redan i helgen. Leipzig möter Hertha Berlin, och Forsberg är spelklar, enligt tidningen.