• Publicerat 25 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Alexander Kacaniklic är ett av de mest upphaussade nyförvärven i årets allsvenska. I podcasten Lundh berättar Bajenstjärnan bland annat om när han av misstag byttes bort av Liverpool.
– Då hade jag redan ändrat mig i huvudet och var väldigt exalterad över att komma till Fulham, säger han i podden enligt Fotbollskanalen. 

Hammarby värvade i februari Alexander Kacaniklic, yttern som tidigare representerat klubbar som Liverpool, Fulham och Nantes samt det svenska landslaget.

Helsingborgssonen fick aldrig chansen i Liverpools a-lag, Liverpool som han gick till som ungdomsproffs från HIF 2007. I podcasten Lundh berättar dock den nu 27-åriga spelaren att han av misstag byttes bort av Liverpool, att nya tränaren Roy Hodgson misstagit svensken för någon annan.

– Det var så klart lite jobbigt att Liverpool ville byta bort mig, men när jag var i Fulham och innan jag skrev på hade jag ett samtal med Roy Hodgson på telefon, där vi kom fram till att han bytte bort fel Alex. I hans huvud trodde han att han bytte bort en annan Alex mot Konchesky. Men då var det för sent. Det är lite roligt, säger Alexander Kačaniklić i podden enligt Fotbollskanalen som trots att Hodgson erbjöd svensken att komma tillbaka tackade nej till Liverpool.

– Då hade jag redan ändrat mig i huvudet och var väldigt exalterad över att komma till Fulham.

Lyssna på Lundh med Alexander Kacaniklic HÄR!