• Publicerat 24 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Hammarby genrepar borta mot Mjällby under söndagen. Sedan tidigare saknades fyra namn borta på grund av skada/sjukdom och Bajen meddelar nu att även Alexander Kacaniklic och Mats Solheim tvingas lämna återbud.

Muamer Tankovic, Mads Fenger, Tim Söderström och Dennis Widgren. Fyra avbräck som Hammarby meddelade i går inför dagens allsvenska genrep borta mot Mjällby. Samtliga dessa borta på grund av skada/sjukdom.

Nu under söndagen kommer dessutom beskedet från Bajen att även Alexander Kacaniklic och Mats Solheim tvingas kasta in handduken till dagens match, även i detta fall rör det sig om sjukdom eller lättare känning.

I stället väljer Hammarby att kalla in Oscar Krusnell, André Alsanati och Olle Edlund till dagens matchtrupp.

– Det är så här det ser ut truppläget ser ut, och det är bara att anpassa sig efter det. Vi tar inga som helst risker med spelare som har mindre känningar när vi är så snart inpå seriestart. Vi har också fått in Oscar, André och Olle med kort varsel, så vi har alternativ på bänken, säger tränaren Stefan Billborn till klubbens hemsida.

Som FD redan rapporterat om saknas Sander Svendsen då han är på väg till Odds BK, något Bajen själva kommunicerade på sin hemsida. Sedan tidigare är stjärnförvärvet Vidar Örn Kjartansson iväg på landslagsuppdrag med Island.