• Publicerat 21 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Den isländske landslagsmannen Ari Skúlason lämnade GIF Sundsvall sommaren 2013 – nu kan mittfältaren vara på väg tillbaka. 
– Jag var där i sex år så det är klart att det alltid är en möjlighet, och jag var totalt åtta år i Sverige så det är som mitt andra hem, säger Skúlason till ST.

Ari Skúlason slog igenom ordentligt under sin sista säsong i GIF Sundsvall. Mittfältaren drog till med sju mål och fyra assist på ynka 15 matcher. Nu kommer uppgifter från ST gällande att en comeback till klubben ska vara på tapeten. Ryktena ska vara sammanlänkade med att 30-åringen är inne på sitt sista kontraktsår med den belgiska klubben Lokeren.

– Det har funnits förfrågningar från bland annat allsvenskan, men jag har varit tydlig med att jag inte kommer gå någonstans förrän till sommaren, säger Skúlason till tidningen.

Klart är också att islänningen trivdes väldigt bra i Sverige och kanske speciellt under sina år i Sundsvall.

– Jag var där i sex år så det är klart att det alltid är en möjlighet, och jag var totalt åtta år i Sverige så det är som mitt andra hem. Man vet aldrig i fotboll, men jag kommer inte ta något beslut än, säger Skúlason till ST.