• Publicerat 21 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Bildbyrån

Helsingborg spelade 2-2 hemma mot FC Köpenhamn under torsdagen. Brassestjärnan Wanderson do Carmo svarade för båda skåningarnas mål på Olympia.

Efter att överraskande åkt ur allsvenskan 2016 är Helsingborg nu tillbaka i svenska fotbollens finrum igen. Premiär hemma mot Norrköping om en dryg vecka och under torsdagen genrepade laget mot FC Köpenhamn på Olympia.

HIF utan Pär Hansson och Andreas Granqvist ställde ändå upp med ett slagkraftigt lag på banan och spelade 2-2 mot danskarna. Brassestjärnan Wanderson do Carmo svarade för Helsingborgs bägge mål i afton, varav det ena från straffpunkten.

Helsingborgs elva: Joelsson – Randrup, Holgersson, Weberg, Eriksson – Abubakari, Farnerud – Boysen, Jönsson, Wanderson – Bjarnason