• Publicerat 21 mars
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

08 FOTBOLL. I veckans program diskuteras AIK och Djurgårdens finalmissar i svenska cupen och fokus på Hammarbys anfallssituation med Kjartansson och Djurdjic. Dessutom intervjuer med tränarna från veckans upptaktsträff. 
– Jag känner att vi behöver ägna mer tid åt offensiven, säger Rikard Norling. 

AIK och Djurgården åkte ur cupen i semifinalerna, frågetecken börjar dyka upp runt lagen samtidigt som Hammarby står för en svag insats i sin träningsmatch där nyförvärvet Vidar Örn Kjartansson testade vingarna.

Vi träffarna tränarna till stockholmslagen och kollar temperaturen inför den allsvenska premiären som bara är dagar bort.

I panelen: Anton Ehlin (Djurgården), Henrik Lindén (AIK), Gustaf Granqvist (Hammarby)
Programledare: Björn Johnson